Rólunk

dekor

Rólunk

Ismerj meg minket!

Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek a Selyemház háttértörténetét!

A gondolat, miszerint nyitnunk kellene egy éttermet, amely a mohácsi halételek tradícióit is követi több más házias étel mellett, közel 10 éve fogalmazódott meg a családom fejében. Városunk egy tarka anyanyelvű, soknemzetiségű település, ahol az emberek fontosnak tartják a tradicionális gasztronómiai értékeket is megőrizni a többi hagyomány mellett.

Igazán komoly fejtörést okozott, hogy kitaláljuk, hol lenne a legideálisabb megvalósítani egy ilyen ötletet. Végül nem találtunk megfelelőbb helyet a Selyemgyári városrésznél. Olyan csodálatos történelmi múlttal rendelkezik, amely tökéletes alapot biztosított az elképzelésünknek.

Egy olyan étterem nyitását tervezzük, amely zömmel tradíciókra épül, mind az ételek, mind az italok tekintetében. Étlapunkon éppen ezért a hagyományos fogások kerülnek előtérbe, amelyek fúzióba lépnek a modern konyhatechnológiával. Mohácson az étkezések mellé zene is dukál. Rengeteg tehetséges helyi zenész és zenekar van kisvárosunkban, akiket megtisztelő lenne vendégül látni egy-egy hangulatos este erejéig.

Sok szeretettel várjuk a mohácsi és a Mohácsra látogató vendégeinket, akik hódolnak a klasszikus ízvilágnak, a város eme megújult részén, a gyönyörű Duna partján!

Nyilas Laura Izabella

dekor

Galéria

Képek az étteremről

dekor

Elérhetőségek

Lépj velünk kapcsolatba

Kövess minket a közösségi médiában is!

Psssszt!

Szeretnél elsőként értesülni a
friss eseményekről, újdonságokról?

Hova küldhetjük őket?

Várj még, ne menj el!

Értesülj elsőként a friss eseményekről, újdonságokról!

Hova küldhetjük őket?